Fodbold nyheder

Jeg vender tilbage til Italien

Af Christian Bang Jensen

Det svenske fænomen Zlatan Ibrahimovic har åbent talt om en tilbagevenden til italiensk fodbold. Nu ligger svenskeren spor ud til, hvor karrieren fortsætter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Zlatan Ibrahimovic er på klubjagt efter han spillede sin sidste kamp for amerikanske LA Galaxy i MLS. I anledningen af klubjagten talte den svenske angriber med ”CQ Magazine Italia,” og her kom stjernen med hints til, hvor man i fremtiden vil kunne se ham funkle.

- Jeg vil tage til en klub, som skal tilbage og vinde og forny sin historie. Det er den eneste måde, jeg vil være i stand til at finde den nødvendige motivation til at overraske alle igen. Som spiller handler det ikke bare om at vælge et hold, der er også andre faktorer i spil, herunder din familie, udtalte Zlatan Ibrahimovic inden han afsluttede interviewet med et: Vi ses snart i Italien.

Dermed har svenskeren givet et stort hint til alle fansene om, hvor han kommer til at spille resten af denne sæson og måske også karrieren. En italiensk klub med sin storhedstid bag sig.

Milan må være storfavorit til svenskerens underskrift, da Zlatan tidligere har repræsenteret klubben, og da den senest vandt et mesterskab i 2010/11-sæsonen. Milan har tilmed været skidt kørende i en længere periode, og denne sæson er ikke anderledes. Her ligger klubben fra Milano placeret på en 11. plads i Serie A.

Af andre potentielle klubber kan nævnes Napoli, Roma og Bologna, som alle har vundet ”Scudettoen,” selvom det nu ligger årtier tilbage.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik