Fodbold nyheder

Abraham-fravær:
Lampard overvejer nye alternativer

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Chelseas Tammy Abraham sidder ude med en skade, og det får manageren til at tænke på løsninger til angrebsspillet.

Article image
Ritzau-Scanpix

I lørdags fungerede den offensive del ikke for ”The Blues”, der måtte se sig slået af West Ham med slutresultatet 0-1. Det kom også som en overraskelse for flere fans og eksperter, da Frank Lampard offentliggjorde sin startopstilling med franske Olivier Giroud fremfor belgiske Michy Batshuayi i front. Det blev ikke en god dag på kontoret for Giroud, der slet ikke kunne få sit spil til at fungere. Franskmanden er også ude af form og har været reduceret til marginalspiller under Lampard.

- Det var tydeligt, at han (Giroud, red.) ikke havde en let kamp, sagde Chelsea-manageren til pressemødet efter nederlaget på Stamford Bridge.

- Vi skal ikke kaste skylden over på de enkelte spillere, selvom de har spilet en dårlig kamp. Det er næsten umuligt at forvente mere, da han ikke har spillet meget i denne sæson.

Mod slutningen skulle Chelsea skifte mere offensivt ind, men Batshuayi blev aldrig en del af opgøret, da fløjspilleren Callum Hudson-Odoi blev sat ind i stedet for Olivier Giroud. Det betød, at Christian Pulisic spillede en falsk ni’er-rolle på banen i de sidste minutter, og det overvejer Lampard at gøre i fremtiden, indtil både Abraham og Batshuayi vil være helt friske til at spille igen.

- Vi får at se, om han kommer til at spille på den position igen. Han har spilforståelsen til at spille i den hængende rolle på banen, og han kan løbe bag om forsvarslinjerne og være skarp i det centrale område, udtalte Lampard.

- Jeg vil ikke sige, at det er vores løsning nu, men vi får at se, hvad vi gør i de kommende kampe.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik