Fodbold nyheder

Danmark vinder EM-lodtrækning, og ser frem til fodboldfest i Parken

Af Mads Sigh Lund Andersen

Det blev i dag, fredag, afgjort, at Danmark skal spille alle tre gruppekampe til EM på hjemmebane i Parken.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da Danmarks gruppe til EM næste allerede er afgjort, vidste man på forhånd, at Danmark skulle spille mindst to kampe på hjemmebane til sommerens EM-slutrunde. Dette er fordi, at de to af andre hold i Danmarks gruppe ikke er værter til EM, hvor der vil være 12 værtslande. Derfor skulle der en lodtrækning til at afgøre, hvem der skulle have hjemmebanefordel i kampen mellem Danmark og Rusland, og denne lodtrækning vandt Danmark.

- Vi har haft en rigtig god opbakning fra vores fans i EM-kvalifikationen, og det er godt, at vi skal spille alle tre kampe på dansk grund. Nu ser vi frem til at få vores gruppe helt på plads, for vi er i fuld gang med arbejdet og forberedelserne frem mod EM-slutrunden efter kvalifikationen i mandags, sagde landstræner Åge Hareide i en pressemeddelelse.

- Folkefesten til sommer bliver kun endnu større og endda en hel del sjovere nu, når Danmark skal spille alle tre gruppekampe i Parken, hvor vi håber på mange danske fans på lægterne. Nu glæder vi os endnu mere til en sommer fyldt med fodboldeufori i København, sagde Lene Kryger, der er managing director for EURO2020 i Danmark til Tv2.

Mere om Danmark

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik