Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Irland = Uha

Det danske landshold står overfor en stor opgave – mener Thomas Delaney… og holdkammeraterne!
- Det er aldrig dårligt at gå ind til en vigtig opgave og vide, at det er lykkedes før. Det betyder meget, at vi har stået i en afgørende situation. Når jeg har talt med mine holdkammerater i Dortmund om, at vi skulle have en sejr mod Gibraltar og så spille på udebane mod Irland, sagde de alle sammen ”Uha”. Fordi de ved godt, at det ikke er en nem kamp. Så fortalte jeg, at det gik meget godt sidste gang.

Sådan siger Thomas Delaney i dagens udgave af Jyllands-Posten. I morgen skal det danske landshold – på udebane – op imod Irland i en direkte duel om en EM-billet. Ligesom for to år siden, hvor Åge Hareides tropper vandt 5-1, hvilket Delaney tillægger en stor betydning:

- Vi har været der før, og det har stor betydning. Det behøver ikke blive 5-1, men 0-0 er fint, da vi så er videre. Men det er ikke det resultat, vi går efter. Vi er gode til at forsvare, men vi vil gerne vinde den kamp. Irland skal ikke jagte et mål i de sidste 10 minutter, for det er ikke specielt sjovt, kunne jeg forestille mig…

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER