Tobias Mølgaard Sørensen

Danilo: Han ligner Guardiola

Den brasilianske forsvarsspiller skiftede i sommer fra Manchester City til Juventus, og han blev mødt af en yderst krævende træner.
Det blev til blot to sæsoner i det engelske for Danilo, hvor han i den sidste sæson fik meget lidt spilletid, og derfor valgte han at sige farvel til Pep Guardiola og City. Han kom til Juventus og blev mødt af Maurizio Sarri, der er ligeså krævende og dygtig som hans tidligere træner.

Den alsidige forsvarer fortalte til Globo Esporte, at der ikke er særlig stor forskel på de to trænere, og han nyder at spille for kompetente folk på bænken.

- Sarri har moderne ideer, han kan lide at holde en høj defensiv linje, og han vil have os til at holde på bolden, sagde 28-årige Danilo.

- I det henseende var det derfor ikke en stor forandring for mig (skiftet til Juventus, red.), og jeg føler mig perfekt tilpas her. Sarri og Guardiola ligner meget hinanden på mange måder, især deres omhyggelige tilgang til taktik og bevægelse.

- De studerer modstanderen grundigt og de træk, der er nødvendige for at forudsige hver eneste situation. Det hele var ekstremt mekanisk i City, og der arbejdede man på hvert trin og på hver tomme. På den anden side er Sarri lidt mere elastisk og giver mere frihed til individuelt initiativ.

- Under alle omstændigheder er deres modeller de samme, og det tager tid at vænne sig til. Det tog to år med Guardiola, sådan sluttede brasilianeren interviewet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER