Fodbold nyheder

Stortalent frygter ikke astronomisk prisskilt

Af Daniel Fisker

Det skræmmer ikke 19-årige Sandro Tonali, at han mindst skal koste 2,2 milliarder kroner.

Article image
Ritzau-Scanpix

Brescias ejer og præsident Massimo Cellino har slået fast, at det vil kræve et bud på mindst 2,2 milliarder kroner, hvis en bejler skal lokke Sandro Tonali væk fra Serie A-klubben.

Rygterne har sendt det italienske stortalent, som fik sit gennembrud på Brescias førstehold i en alder af 17 år, til Manchester City, Paris Saint-Germain, Atlético Madrid, Inter og Manchester United.

Tonali fik sin debut på det italienske landshold i sidste måned. Han er også en del af den italienske landsholdstrup, som skal op imod Bosnien-Hercegovina.

I den forbindelse blev den italienske teenager spurgt ind til sit astronomiske prisskilt, som dog ikke lader til at skræmme ham.

- Jeg elsker præsident Cellino meget højt. Han har høje tanker om mig, udtaler Sandro Tonali ifølge Yahoo News.

- Han er en fantastisk person. Jeg håber, at jeg skal ud på en god rejse med ham.

- Han sagde efter kampen mod Fiorentina, at han ikke ville sælge mig for mindre end 2,2 milliarder kroner, men det skræmmer mig ikke, selvom det er rigtig mange penge.

- Jeg er sikker på, hvad vi gør denne sæson. I øjeblikket tænker jeg ikke på markedet. Jeg vil bare hjælpe Brescia med at overleve.

Brescia indtager i øjeblikket sidstepladsen i Serie A, hvor oprykkerne har tabt fire kampe i træk. Brescia skal på en svær udebaneopgave mod AS Roma, når landskampspausen er forbi.

Mere om Sandro Tonali

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik