Verona - Brescia

Italien: Serie A
Verona E. Salcedo (50), M. Pessina (81)
Stadio Marc'Antonio BentegodiFuld tid2-1Tilskuere: 17.241
Brescia M. Balotelli (85), A. Matri (90)
Lineup

Brescia-fans går imod Balotelli

Af Christian Kern Hansen

Mario Balotelli blev i weekendens udebanekamp mod Verona mødt med racistiske tilråb fra Veronas fans.

Article image
Ritzau-Scanpix

Mario Balotelli skulle i weekenden med Brescia en tur til Verona for at møde Hellas Verona i 11.spillerunde i Serie A. På et tidspunkt i kampen blev italieneren mødt med racistiske ytringer fra hjemmehldets fans, og dette provokerede den karismatiske angriber så meget, at han valgte at forlade banen efter at han havde sparket bolden langt væk.

Man skulle dermed tro, at Balotellis egne fans var de første til at bakke ham op, men Brescias mest stemningsaktive fans har skrevet følgende, der er oversat af Football-itallia.

- Hele fanbaser kan ikke betænkes at være racister, men racisme eksistere, og det er ofte brugt til at skabe massiv panik blandt offentlige holdninger. Dette utraditionelle sprog bliver brugt mere og mere af borgere og politiske figurer, men selvfølgelig vil ingen tænke på at udelukke dem på grund af nogle etiske regler, skriver Brescias ultras og færtsætter i negative vendinger om angriberens attitude.

- Vi er overhovedet ikke i tvivl om, at Balotelli i alle henseender er italiensk, og endda en Bresciano (Ærefuld Brescia-spiller,red.), men arrogancen som han fortsætter med at udtrykke kan ikke retfærdiggøres.

Mario Balotelli modbeviste alle kritikere, da han fem minutter før tid scorede Brescias enlige mål i kampen, som de tabte med 2-1.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Mario Balotelli

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik