Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Obaida El-Itr

Evra: Arsenal-spillerne er stadig babyer

Den tidligere Manchester United-forsvarsspiller Patrice Evra er hård i sin kritik af Arsenal efter gårsdagens nederlag mod Sheffield United.
Arsenal gik ind i til gårsdagens kamp mod Sheffield United som store favoritter, men nemt blev det ikke, og London-klubben måtte rejse hjem til den engelske hovedstad med nul pint, da Lys Mousset sørgede for kampens eneste scoring.

Patrice Evra, som var gæst hos Monday Night Football, mener ikke, at noget har ændret sig, siden Arsene Wenger forlod klubben.

- Jeg plejede at kalde dem ’mine babyer’ for ti år siden, og det er de stadig, når jeg kigger på dem i dag. Jeg prøver ikke være respektløs, men det er sandheden, siger Evra til Monday Night Football.

- De ser godt ud, men de ligner ikke et vindene hold. Jeg var glad for at spille mod dem, fordi jeg vidste, jeg ville vinde hver gang.

- Da Robin van Persie kom til klubben, hilste jeg på ham første dag og sagde: ”Velkommen til mændenes klub”. Han var sur over det i starten, men efter en måned, sagde han til mig: ”Du havde fuldstændig ret, Patrice”.

Arsenals seneste sejr på udebane i Premier League var i august mod Newcastle. Næste opgave bliver mod Guimaraes på udebane i Europa League, hvor Arsenal har set solide ud. Det er indtil videre blevet til to sejre mod St. Liege og Frankfurt på henholdsvis 4-0 og 0-3.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER