Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Kern Hansen

Alexis opereret

Alexis Sanchez blev i weekenden skadet i nulløsningen mod Colombia. Nu er chileneren blevet opereret.
Alexis Sanchez skiftede denne sommer tilværelsen i Manchester United ud med en tilværelse i italienske Inter. Den chilenske profil er skiftet til Inter på et lejemål gældende for resten af sæsonen, i håb om, at chileneren kan få karrieren på rette køl igen, efter en skuffende tid i Manchester United uden den store succes.

Chileneren har da også fået en ganske udemærket start på tilværelsen i Milano, hvor han allerede har birdraget med et mål, og en assist i hans første fire kampe for den italienske storklub. Den gode start i Italien er dog blevet overskygget af den skade chileneren har pådraget sig i anklen, og man frygter, at skaden vil sætte chileneren alt for langt tilbage i hans udvikling.

Inter har i dag på deres hjemmeside bekræftet, at Alexis Sanchez er blevet opereret i anklen, efter et besøg hos den spanske læge, Ramon Cugat, i Barcelona.

- Besøget bekræftede den diagnose Inters lægestab havde kommet frem til, og beslutningen var truffet for at man skulle operere den venstre ankel. Operationen var udført om aftenen i "peroneus longus tendon" (muskel i foden red.), og det gik præcist som planlagt, skriver Inter på deres hjemmeside.

Inter skriver intet på sin hjemmeside omkring længden af skaden.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER