Fodbold nyheder

Messi:
Jeg vil gerne gå på pension hos Barcelona

Af Mads Sigh Lund Andersen

Messi fortæller, at han gerne vil blive i Barcelona resten af hans liv.

Article image

Indkast rapporterede tidligere i dag, at Messi var tæt på at forlade Barcelona i 2013 under hans retssag omkring skattesvindel. I samme interview med RAC1 fortalte Messi også, at han nu gerne vil blive i Barcelona resten af hans karriere og liv. Dette på trods af, at han altid gerne har ville spille i Argentina.

- Det bliver mere og mere klart for mig, at jeg gerne vil gå på pension her. Specielt på grund af den følelse jeg har for klubben. Også på grund af, hvor glade vi er her som familie. For at undgå at ødelægge mine børns venskaber (i Barcelona, red.). Jeg var nødt til at gøre det (flytte til Barcelona fra Argentina i en ung alder, red.), og jeg vil ikke have, at de skal gå igennem det samme, som jeg gjorde. Vi tror, at vi kan blive her resten af vores liv – blive her efter jeg går på fodboldpension, sagde Messi i interviewet med RAC1.

- Jeg har altid drømt om at spille der (for Newell’s Old Boys i Argentina, red.). At opleve argentinsk fodbold, som er meget anderledes end alt andet fodbold i verden, men du er nødt til at tænke mere på din familie, end hvad du selv vil, fortsatte Messi.

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik