Fodbold nyheder

Pochettino:
Præstationen var fantastisk

Af Mads Sigh Lund Andersen

Pochettino roser sit hold på trods af et nederlag til Leicester.

Article image
Ritzau-Scanpix

Spurs kunne igen ikke vinde på udebane, da de spillede imod Leicester, og smed endnu engang en føring væk. På trods af dette kalder Pochettino præstationen i dagens kamp for fantastisk, og efterspørger, at holdet kan være mere konsekvente.

- Vi skal være fair i måden vi vurdere på. Vi spillede i nogle sekvenser noget meget god fodbold. Vi dominerede og kontrollerede kampen i 70 minutter. Jeg synes præstationen var fantastisk. Jeg synes vi var det bedste hold på banen i mere end 80 minutter af kampen, men de sidste par minutter ændrede fuldstændig følelsen.

- Det [Auriers annullerede mål] ændrede kampen. De begyndte at presse og fik scoret et mål. Jeg giver ikke VAR skylden, jeg siger bare, at kampen ville have været anderledes, hvis der stod 2-0, sagde Pochettino på et pressemøde efter kampen.

Pochettino afviser også at kritisere VAR, og fortæller, at han tror på dommerens skøn – hvis dommeren siger der er offside, så må der være offside. Pochettino fortæller også, at han ikke er skuffet over VAR, men de to mål som Tottenham indkasserede.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea