Fodbold nyheder

Top 5: Dem skal du holde øje med i Europa League

Af Obaida El-Itr

Indkast.dk giver et bud på fem spillere, som du skal holde øje med i Europa League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Shon Weissman (Wolfsberger)
Den 28-årige israeler går ind til Europa League-turneringen med en stor portion selvtillid. Ti mål i de første otte kampe har han scoret for østrigske Wolfsberger. Hurtig angriber som sjældent forspilder chancer. Wolfsberger hentede ham gratis, da hans kontrakt i Maccabi Haifa udløb.


Ze Luis (Porto)
FC Porto plejer at spille tirsdage og onsdage, men i år lykkedes det ikke portugiserne at kvalificerer sig til Champions League, så derfor må de nøjes med torsdagskampene. Porto gjorde i sommer noget af et scoop, da de hentede Kap Verde-landsholdsspilleren Ze Luis i russiske Spartak Moskva for ca. 70 millioner kroner. Bomstærk angriber, som har scoret seks mål i syv kampe. Porto forventes at nå langt, og derfor kommer vi nok til at se rigeligt til Ze Luis.


Younes Namli (Krasnodar)
Danske Younes Namli skiftede i sommers fra Zwolle til russiske Krasnodar. Den vævre offensivspiller var en stor profil i Holland, hvor han for det meste spillede lige bag angriberen. I Krasnodar har han ikke fået forfærdelig mange minutter, men mon ikke vi alligevel ser ham i aktion på et tidspunkt. Bliver spændende at se, hvordan han viser sig frem på den næststørste scene i Europa.


Filip Kostic (Frankfurt)
Frankfurt har mistet Luka Jovic, Sebastian Haller og Ante Rebic. Hvem skal så score målene for det tyske mandskab? Kostic har vist gode takter i de seneste kampe, og han har scoret tre mål i Europa League-kvalifikationen. Hvis Frankfurt skal have en chance for at nå så langt som i sidste år, skal serberen træde i karakter.


Eduardo Camavinga (Rennes)
Den 16-årige midtbanespiller er på alles læber i Frankrig. Han har fået fuld spilletid i alle Rennes kampe, og han er blevet kåret til månedens spiller i den franske Ligue 1. Styrede – på trods af sin alder – midtbanen i 2-1 sejren mod Paris Saint-Germain.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik