Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Mandagens engelske rygter

David de Gea kan blive den bedst betalte spiller i Premier League, Sadio Mané var vred på Mohamed Salah efter Burnley-kampen, mens Chelsea-angriberen Tammy Abraham endnu ikke er afklaret om sin landsholdsfremtid.
Manchester United har tilbudt David de Gea at blive den bedst betalte fodboldspiller i Premier League, hvis den spanske målmand til gengæld vil underskrive en ny langvarig kontrakt med ”The Red Devils”. (Times)

Arsenal står til at vinde kapløbet om Sunderlands 15-årige englænder Logan Pye, som i løbet af sommeren var rygtet til flere Premier League-klubber. (Sun)

Talentspejdere fra Manchester United holdt et vågent øje med Kosovo-angriberen Vedat Muriqi, som tirsdag kom på måltavlen på Wembley, da Kosovo tørnede sammen med England. (Express)

Chelsea-angriberen Tammy Abraham vil ikke udelukke at spille for Nigeria i stedet for England. (Times)

Sadio Mané var vred på Mohamed Salah, da egypteren ikke spillede bolden til ham mod Burnley, men han understreger, at han siden kampen har slået en streg over episoden. (Canal+)

Arsenal-manageren Unai Emery har løftet sløret for, at han var sammen med Javi Gracia, da Watford fyrede ham. (Metro)

Manchester United-legenden Gary Neville har understreget, at han ville løbe langt væk, hvis han på et tidspunkt bliver tilbudt managerposten hos ”The Red Devils”. (Manchester Evening News)

Lincoln City har genåbnet forhandlingerne med Wycombe Wanderers-manageren Gareth Ainsworth, som tidligere har afvist at overtage managerposten i Lincoln City. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER