Fodbold nyheder

Bale hjælper Real Madrid til sejr mod Celta Vigo

Af Daniel Pantic

Real Madrid startede sæsonen godt med en 3-1-sejr ude mod Celta Vigo.

Article image

Pione Sisto var ikke i startopstillingen, da Celta Vigo hjemme tog mod Real Madrid i første runde af La Liga. Gæsterne havde fundet plads til Gareth Bale i startopstillingen, selvom waliseren var tæt på et skifte til Kina for en måned siden. Efter 12 minutter skulle dette give bonus. Bale afdriblede sin modstander to gange inden, at waliseren lagde bolden ind foran mål, hvor Benzema kom først på bolden, og franskmanden kunne let gøre det til 1-0.

Real Madrid havde flere chancer til at gøre det til 2-0, men kort før pausen blev det Celta Vigos tur. Odriozola driblede i eget felt, og bolden blev opsnappet af en Celta Vigo-spiller, som sendte den videre til Aspas, som med et kort træk afleverede bolden videre til Brais Mendez, som sparkede bolden i mål. Scoringen holdt dog ikke længe, da VAR afslørede, at Aspas var offside da han modtog bolden, og scoringen blev derfor annulleret. Stillingen var dermed 1-0 til Real Madrid ved pausen.

Kort inde i anden halvleg skulle VAR komme i fokus igen. Denis Suarez blev trådt af Luka Modric, og dommeren gav direkte rødt kort til Modric efter, at han havde fået hjælp af VAR. Real Madrid fortsatte det fine spil trods, at de var en mand nede. Toni Kroos tordnede bolden i mål via overliggeren 25 meter udefra, og det var dermed 2-0 til Real Madrid.

Lucas Vazquez kunne gøre det 3-0 kort før tid efter, at Real Madrid spillede Celta Vigo tynde i forsvaret. Den 18-årige debutant Iker Losada reducerede i overtiden til for Celta Vigo. Slutresultatet blev 3-1 til Real Madrid.

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Napoli - BarcelonaChampions League - Lyon - JuventusChampions League - Real Madrid - Manchester C