Fodbold nyheder

Lampard:
Jeg forstår ikke hvordan det kan være tilladt!

Af Mikkel Overgaard

Frank Lampard har udtrykt sin frustration og vrede over, at nogle af Chelseas fans viste racistiske tendenser efter, at Tammy Abraham brændte straffespark mod Liverpool i UEFA Super Cuppen.

Article image

Chelsea kunne onsdag aften i denne uge se sig besejret af Liverpool i UEFA Super Cuppen efter en straffesparkskonkurrence, hvor der forinden havde været en hæsblæsende kamp, der bølgede til begge sider.

Chelseas hjemvendte angriber Tammy Abraham viste lovende takter og var med i meget offensivt for The Blues. Ikke desto mindre, skulle han efter kampen være offer for racisme fra Chelsea fans, der bombaderede de sociale medier, på baggrund af, at han brændte det sidste straffespark, der gav Liverpool sit første trofæ i denne sæson.

Den yderst utilfredse manager Frank Lampard udtalte efter kampen:

- Jeg er simpelthen frastødt over de fans, som kan finde på sådan noget. Tammy Abraham kom op til mig med mod og sagde, at han havde lyst til at tage det afgørende straffespark i straffesparkskonkurrence, hvorefter han modtog racistiske bemærkninger efter kampen på diverse sociale medier.

Han tilføjede også, at der er nødt til at blive gjort.

- Jeg ved ikke, hvordan disse platforme overhovedet tillader den slags. Det er alt for let. Folk skal også ændre deres mindset, det kan nok ikke gøres for alle sammen, men der er nødt til at blive gjort noget. Jeg er simpelthen så sur på dem og skuffet over os som klub, det er et stort skridt i den forkerte retning, når sådan noget sker fra vores egne fans.


Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik