Fodbold nyheder

Medier:
Donnarumma-salg kan sende en af to Real-stjerner til Milan

Af Stefan Lindahl

Italienske medier skriver i dag, at AC Milan vil sælge Gigi Donnarumma til PSG for at hente Real Madrid-stjerne.

Article image

Ifølge de italienske medier Gazzetta dello Sport og Corriere dello Sport er Serie A-klubben AC Milan klar til at sælge keeperen Gianluigi Donnarumma til franske Paris Saint-Germain. Angiveligt skulle det være den tidligere Milan-direktør Leonardo, som nu er hos pariserne, der meget gerne vil lande den talentfulde målmand.

Tidligere har Indkast skrevet, at beløbet for Donnarumma skulle være 373 mio. kroner. PSG har foreslået en handel, der sender deres målmand Alphonso Areola til Milano plus en pose penge, hvilket milaneserne har afvist. Derfor prøver franskmændene nu udelukkende med en overgangssum. Beløbet vil ifølge medierne blive finansieret af et Neymar-salg, som Paris-klubben efter sigende arbejder på.

Pengene, som milaneserne får ind for Donnarumma ved en eventuel transfer, skal investeres i en Real Madrid-stjerne. Ifølge medierne er det Isco eller James Rodriguez, som Serie A-klubbens ledelse gerne ser i den rød-sorte trøje i den kommende sæson. Udover de to stjerner spøger Atletico Madrids Angel Correa stadig. Milan har over en længere periode været meget interesseret i offensiv-esset, som skal bidrage med teknisk x-factor ved siden af den polske målmager Krzysztof Piatek i Milano-klubbens angreb.

James Rodriguez skulle angiveligt være tilgængelig for 313 mio. kroner. Tidligere er colombianeren blevet kædet sammen med et skifte til Atletico Madrid. Bysbørnene Real Madrid ser dog helst offensiv-spilleren ude af landet i stedet for at sælge til en rival, som man gjorde tidligere i transfervinduet, da Marcos Llorente tog turen fra Real til Atletico.

Isco er efter sigende værdisat til 522 mio. kroner. Hvis Milan vælger at gå efter den spanske midtbane-profil, vil klubben forsøge at leje ham med en købsoption, så milaneserne kan betale beløbet lidt efter lidt. Serie A-klubben skulle dog være på jagt efter en lille smule rabat på spanieren, hvis de skal hente ham.

Grunden til, at Milan pludselig overvejer de to Real-profiler, når man ellers længe har kæmpet for at lande Atleticos Angel Correa, skyldes, at klubberne ikke kan blive enige om en overgangssum. Milaneserne vil kun betale 300 mio. kroner imens, at Atletico vil have 410 mio. kroner.

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik