Fodbold nyheder

Hold øje med disse 11 PL-spillere

Af Torsten Brix

Indkast.dk kigger frem imod PL-sæsonen, hvem bliver ekstra spændende at følge? Her kommer nogle bud!

Article image
Ritzau-Scanpix

Rodri – Manchester City
Hvordan kan man forbedre et hold, der har lavet 198 point i de sidste to sæsoner og vundet Premier League to gange. Det eneste sted i truppen, hvor Pep Guardiola de seneste sæsoner ikke har haft to klassespillere til at konkurrere om pladsen, har været på den defensive midtbane. Det har han nu, da den 34-årige Fernandinho har fået konkurrence af Rodri, som har kostet omkring 500 millioner kroner at hente i Atletico Madrid.


Dani Ceballos – Arsenal
Den 22-årige spanske midtbanespiller var ønsket af mange Premier League-klubber, men lidt overraskende endte han hos Arsenal på en låneaftale. Han er et af de mest eftertragtede unge talenter i Europa, så han skal nok blive spændende at følge hos ”The Gunners”, der har fået meget file-power i offensiven.


Tanguy Ndombele – Tottenham
Tottenham har ikke brugt mange penge i de seneste transfervinduer, men har nu slået deres klubrekord ved at hente Ndombele i Lyon. Et kraftværk der virkelig kan beskytte London-holdets defensiv, men som også skulle være en glimrende angrebsstarter samt pasningsspiller.


Joelinton – Newcastle
I Newcastle har der heller ikke været brugt mange penge i de seneste transfervinduer, men det har de gjort i dette. Blandt andet har de sendt omkring 300 millioner kroner efter den brasilianske angriber – Joelinton. I Hoffenheim er han blevet kaldt ”Den nye Roberto Firmino”, men kan han mon indtage Premier League på samme flotte måde, som landsmanden har gjort?


Sebastien Haller – West Ham
Imens Luka Jovic stjal alle overskrifterne i Eintracht Frankfurt, så havde angrebskollegaen Haller faktisk også en super sæson i Bundesliga-klubben. Det banede vejen for et skifte til Premier League og West Ham, der har betalt 380 millioner kroner for den offensive midtbanespiller, der lavede 15 mål og 9 assists i 29 Bundesliga-kampe i sidste sæson.


Callum Hudson-Odoi - Chelsea
Gad vide, om den blot 18-årige engelske angriber havde fået en gigantisk kontrakt med Chelsea, hvis de ikke var under transfer-karantæne. Bayern München forsøgte længe at sikre sig et af Europa største talenter… Det bliver spændende at følge i den kommende sæson.


Phil Foden – Manchester City
Pep Guardiola har sagt, at Phil Foden er den mest talentfulde spiller, han nogensinde har arbejdet med… og Manchester City-manageren har arbejdet sammen med selveste Lionel Messi. Måske kan dette blive sæsonen, hvor den 19-årige slår helt igennem.


Mason Greenwood - Manchester United
Den blot 17-årige angriber har været helt ustyrlig i sommerens træningskampe. Greenwood sparker godt med begge ben, og United-manager Ole Gunnar Solskjær har sagt, at den unge angriber nok skal få nogle chancer i løbet af sæsonen – måske endnu flere efter Romelu Lukaku har forladt Old Trafford?


Teemu Pukki – Norwich
Den tidligere Brøndby-angriber har i den grad slået igennem hos Norwich, hvor han lavede et hav af mål i sidste sæson. Kan han også lave mål i Premier League? Det kræver et tocifret antal af mål af finnen, hvis Norwich skal overleve i Premier League.


Dean Henderson – Sheffield United
Den udlånte målmand fra Manchester United får nok en chance for at vise sit værd på en låneaftale, men denne gang er det i Premier League. Flere mener, at han i fremtiden kan blive Englands ”Nr. 1”… nu får han formentlig chancen for at vise det for Sheffield United, hvor han meget vel kan få meget travlt i mange af kampene.


Ben Johnson – West Ham
Den 19-årige højreback har gjort det rigtig godt i sommerens træningskampe – blandt andet i ”Premier League Asia Trophy”. Han forventes at få chancen for talentfabrikken West Ham, hvis han kan slå Ryan Fredericks i kampen, og måske kan han blive det næste store navn for London-klubben?

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik