Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Her er de tre mest populære fodboldspil i verden

Vi kender naturligvis alle sammen den helt klassiske måde at spille fodbold på, med en grøn græsplæne, to mål, 22 spillere og én bold. Men rundt om i verden spilles der fodbold på mange andre måder end med benene, og vi fortæller her om de tre mest populære.
FIFA
Er du inkarneret fodboldfan, kender du nok allerede til FIFA-serien, som er en serie af computerspil udviklet af EA Sports. Hvert år udgives der en ny version af spillet, som indeholder opdaterede hold- og spillerdatabaser, der skal stemme overens med de aktuelle ligaer i Europa, USA og Sydamerika. Derudover indeholder hver ny version af spillet en række nye spilfunktioner og opdateret grafik og gameplay, så spillet kun bliver bedre hvert år. FIFA-serien har i en årrække været betragtet som det førende fodboldspil til både PC, Playstation og xBox, men serien har de seneste år fået hård konkurrence fra flere andre fodboldspil.

Football Manager
Football Manager er et computerspil fra Sports Interactive, som går ud på, at man som spiller har kontrollen over et fodboldhold, og ved hjælp af taktiske og administrative midler skal man forsøge at skabe succes for klubben, både i turneringer og på den økonomiske bane. Man kan selv vælge, om man vil styre en klub eller et landshold, og man kan vælge mellem rigtige klubber, spillere og ligaer fra hele verden. Når man ansættes som manager i en klub, har man alle spillere til rådighed på førsteholdet, reserveholdet og U18-holdet. Der kan være god forretning i at købe og sælge spillere, men du skal samtidig holde øje med dine spilleres humør, fordi dette kan få indflydelse på, hvor godt du klarer dig som manager. Derudover skal du også hele tiden holde styr på holdets taktik i kampene og justere taktikken løbende.

Er du generelt glad for at spille computer, kan du få bedre overblik over dine spil f.eks. med Parallels. Parallels Desktop giver dig nemlig mulighed for at have to “skriveborde” kørende samtidig på din computer.

Bordfodbold
Du har helt sikkert set et bordfodboldbord stå rundt omkring på de forskellige fodboldbarer, og spillet bringer altid sjove og hyggelige stunder med sig. Det gode ved bordfodbold er, at man kan spille det sammen med sine venner, og man behøver hverken være i god form eller god til fodbold for at kunne vinde en kamp. Desuden er reglerne meget simple, og det gælder blot om at få bolden i modstandernes mål – ligesom ved rigtig fodbold. Men pas på, både doping og matchfixing kan hurtigt opstå, hvis I spiller en kamp efter lidt for mange øl.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER