Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Martin Johansen

Neymar ligner en færdig mand i den franske hovedstad, og Christian Eriksen kan fortsat være på vej mod varmere himmelstrøg i det spanske.

Article image

PSG har kastet sig ind i kapløbet om at hente Sportings Bruno Fernandes. Det har længe virket som et spørgsmål om tid, før portugiseren blev Manchester United-spiller efter længere tids flirteri, men nu har de franske mestre meldt sig på banen. (Mail)

Lionel Messi forsøger at lægge pres på FC Barcelona i håbet om at få Neymar tilbage til klubben ved at udskyde forhandlinger om en kontraktforlængelse. (Sun)

PSG har udset sig Juventus' Paolo Dybala som erstatning for Neymar, hvis brasilianeren smutter. (Sportsmole)

Real Madrids Marcelo dog ikke tænkt sig at se passivt til, mens Barcelona forsøger at hente Neymar tilbage til Catalonien. Den brasilianske landsholdsback vil forsøge at lokke sin landsholdskollega til "Kongeklubben" i et opsigtsvækkende skifte. (Sportsmole)

Real Madrid intensiverer endnu engang jagten på Christian Eriksen, efter Paul Pogba forsat ligner en Manchester United-spiller i den kommende sæson. (Sportsmole)

Zinedine Zidane bekræfter, at klubben arbejder på en transfer, der sender Gareth Bale væk fra Real Madrid. (Sportsmole)Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik