Fodbold nyheder

450 millioner ikke nok for United

Af Silas Stage

Manchester United har afvist Inter Milans bud på Romelu Lukaku.

Article image

Manchester United vil have flere penge i kassen, hvis de skal slippe den bomstærke angriber Romelu Lukaku. Det står klart efter, at Manchester-klubben har afvist et bud omkring 450 millioner fra italienske Inter Milan. Milano-klubbens nytiltrådte træner Antonio Conte vil dog næppe give op i jagten på den belgiske angriber.

- I ved, at jeg kan lide denne spiller. Da jeg var Chelsea-manager (fra 2016-2018), forsøgte jeg at få ham til Chelsea, fortalte Conte til BBC Sport i går og fortsatte.

- Jeg kan godt lide ham, og jeg anser ham for at være en vigtig spiller i vores kamp for at blive bedre, men det er nu engang transfermarkedet.

De to hold mødte hinanden tidligere i dag i International Champions Cup, der er opvarmningsturnering – primært med deltagelse fra Europa. United hev en 1-0-sejr hjem, men det var uden hjælp fra Romelu Lukaku. Det er dog ikke noget, som man skal lægge det store i ifølge Manchester United-manageren Ole Gunnar Solskjær.

- Han er ikke klar. Han vil ikke være tilgængelig, fortalte Ole Gunnar Solskjær på et pressemøde i går.

Hvis Inter kan få hentet Romelu Lukaku til klubben, bliver det formentlig som erstatning for holdets nuværende spidsangriber Mauro Icardi. Argentineren lader til at være på vej væk fra den italienske klub efter, at han ikke har taget med på holdets sommertur.

- Klubben er helt klar over, at Icardi er ude af Inters projekt. Det er realiterne.

Ole Gunnar Solskjær har indtil videre afvist alle rygter om, at Romelu Lukaku snart er fortid på Old Trafford.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik