Fodbold nyheder

Neymar:
Mit bedste fodboldminde var 6-1 sejren mod PSG

Af Ryan Svale

PSG-stjernen afslører i et interview, at hans bedste fodboldminde var det vilde CL-comeback mod hans nuværende klub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Brasilianske Neymar har ikke lagt skjul på, at han ikke ønsker at fortsætte karrieren hos de franske mestre fra PSG. Den 27-årige angriber vil kun tilbage til Barcelona, og har via medierne lagt pres på PSG for at få et skifte ført igennem.
Derfor er Neymar ikke synderligt populær i den franske hovedstadsklub i øjeblikket, hvor han er udeblevet fra træningen og i går kom han så med en udtalelse, der gnider salt i såret hos PSG.

I forbindelse med et velgørenhedsarrangement i Brasilien deltog Neymar i et interview og her blev angriberen spurgt til hans største oplevelse eller minde som fodboldspiller. Her kom Neymar med et klart og direkte svar - og måske en lille stikpille til PSG.

'Den følelse, som vi oplevede efter efter vores sjette mål mod PSG, har jeg aldrig nogensinde oplevet før eller siden. Det var fantastisk' sagde Neymar med et smil på læben. Han talte selvfølgelig om det historiske comeback i Champions League, hvor catalanerne efter at have tabt den første kamp i Paris med 4-0 vendte det hele på hovededet og vandt 6-1 på Camp Nou med Neymar i hovedrollen.

Herefter blev Neymar spurgt til, hvad der er han største minde nogensinde fra et omkædningsrum gennem hans karriere. Også her var det sejren på 6-1 over PSG, som blev fundet frem.

- Da vi vandt mod PSG med Barcelona var det fuldstændi... Vi gik fuldstændig amok bagefter. Jeg tror, det var den bedste følelse for os alle. Comebacket mod Paris og den følelse vi havde, da vi scorede det sjette mål. Jeg har aldrig følt noget som det. Det var fantastisk, fortæller den kreative kantspiller, der brænder flere broer hos de franske tilhængere.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik