Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Real Madrid forbereder et bud på Christian Eriksen, Tottenham har fået mulighed for at købe Joachim Andersen og Paris Saint-Germain er villige til at sælge Neymar.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid forbereder et bud på Christian Eriksen. Buddet kommer til at lyde på 375 millioner kroner samt den 22-årige midtbanespiller Dani Ceballos. (Sun)

Tottenham har fået mulighed for at købe den danske Sampdoria-forsvarer Joachim Andersen for 262 millioner kroner. Arsenal har således ikke fulgt op på deres interesse. (Star)

Paris Saint-Germain er villige til at sælge Neymar denne sommer. (ESPN)

Real Madrid skal inkludere Casemiro i ethvert tilbud, hvis de vil overbevise PSG om at lade Neymar skifte til den spanske hovedstadsklub. (Marca)

Manchester United skal betale op imod 630 millioner kroner, hvis de vil have fingrene i den 22-årige West Ham-forsvarer Issa Diop. Manchester United har allerede afvist West Hams forslag om en byttehandel, som indbefattede Issa Diops landsmand Anthony Martial. (Mirror)

Manchester United-forsvareren Phil Jones er en den af et tilbud, som ”The Red Devils” har sendt til West Ham i et forsøg på at få fingrene i Issa Diop. (Sun)

Rangers-manageren Steven Gerrard har afvist en tilnærmelse fra Derby County, som efter al sandsynlighed forbereder Frank Lampards skifte til Chelsea. (Times)

Manchester United-midtbanespilleren Paul Pogba modtager den 1. juli en loyalitetsbonus på 31,5 millioner kroner, selvom franskmanden tidligere har sagt, at denne sommer kunne være et godt tidspunkt at prøve lykken et andet sted. (Mail)

Everton er tæt på at kunne købe FC Barcelona-midtbanespilleren Andre Gomes, som tilbragte den forgangne sæson som lejesvend i Everton, for 185 millioner kroner. (Mail)

Bayern München-midtbanespilleren Leon Goretzka har løftet sløret for, at han vil være meget glad, hvis den sydtyske storklub henter Manchester City-kantspilleren Leroy Sané i sommerens transfervindue. Han vil dog ikke presse sin landsmand til at skifte. (Manchester Evening News)

Manchester United-angriberen Romelu Lukakus skifte til Inter kan vise sig at afhænge af, hvorvidt ”The Red Devils” er indstillede på at modtage Mauro Icardi til gengæld. Hvis det ikke er tilfældet, så er Inter nødt til at sælge Icardi, før de kan modtage Lukaku. (Telegraph)

Der er opstået uenigheder mellem Leicester City og Manchester United i forhold til værdisætningen af den engelske landsholdsforsvarer Harry Maguire. Manchester United mener, at den 26-årige forsvarsspiller er 335 millioner kroner værd, mens Leicester City vil have 670 millioner kroner for deres forsvarsspiller. (ESPN)

AS Roma vil have 525 millioner kroner for den 19-årige midtbanespiller Nicolo Zainiolo, som rygtes til Tottenham. (Teamtalk)

Southampton-målmanden Alex McCarthy er parat til at skifte til Liverpool, som er indstillede på at lade Simon Mignolet skifte til en anden klub i jagten på spilletid. (Standard)

Manchester United prioriterer at få en aftale i hus med Crystal Palace-højrebacken Aaron Wan-Bissaka, før de går videre til andre transfermål. (Manchester Evening News)

Burnley har afvist et tilbud fra Besiktas om at leje den engelske forsvarsspiller Ben Gibson. (Sky Sports)

Xavier Calm – en forholdsvis ukendt træner, som senest stod i spidsen for det spanske tredjedivisionshold UE Cornella – er favorit til at ersatte Garry Monk, som blev fyret i Birmingham City tirsdag. (Birmingham Mail)

Watford har henvendt sig til PSV Eindhoven. Premier League-klubben er i den forbindelse interesserede i den 24-årige midtbanespiller Gaston Pereiro. (Watford Observer)

Premier League-oprykkerne Norwich City har købt den engelske U18-landsholdsspiller Daniel Adshead i Rochdale for 2,5 millioner kroner. (Mail)

Southampton står til at slå Sheffield United og Burnley i jagten på den 22-årige Birmingham City-angriber Che Adams, som efter sigende skal koste 117 millioner kroner. (Star)

Brighton er tæt på at kunne købe Portsmouth-forsvareren Matt Clarke for 33 millioner kroner. Leeds United og Stoke City er dog også interesserede. (Football Insider)

Burnley er ikke interesserede i at hente venstrebacken Boli Mbombo i Rapid Wien, selvom rygterne på det seneste har sendt den belgiske forsvarsspiller til Turf Moor. (Burnley Express)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik