Fodbold nyheder

Officielt: Hazard til Dortmund

Af Jakob Hansen

Thorgan Hazard har længe været rygtet til Dortmund, og nu er skiftet endelig blevet officielt.
Article image
Ritzau-Scanpix
Ligesom hans bror Eden Hazard så har Thorgan Hazard haft stor succes for hans klub i denne sæson. Her har belgieren nettet ti gange og lagt op til 11 mål i 33 Bundesliga-kampe, og det har nu sikret ham et skifte fra Mönchengladbach til Dortmund. Efter længere tids rygter har Dortmund i dag præsenteret Hazard på deres officielle hjemmeside, og belgieren får kontrakt med klubben indtil sommeren 2024.


- Jeg er utrolig taknemmelig for mine fem år og de mange gode minder jeg har fået i Borussia Mönchengladbach. Nu var det rette tidspunkt til at tage det næste skridt i min karriere, og jeg er stolt over, at få lov at spille for Borussia Dortmund. Det er en topklub med fantastiske fans, udtaler Hazard til Dortmunds hjemmeside.

Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc er også glad for den nye tilgang.

- Vi er glade for, at Thorgan har valgt at skifte til Borussia Dortmund. Han er en erfaren Bundesliga-spiller og belgisk landsholdsspiller, som vil hjælpe os med hans hurtighed og afslutningskvaliteter. Han har konsekvent bevist hans klasse over de sidste fem år, udtaler Zorc.

Der er ingen forlydener på de financielle aspekter af handlen.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik