Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Mikkel Overgaard

En ny uge er skudt i gang, og hvilken bedre måde at gøre det på end med en omgang engelske transferrygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Pep Guardiola har fået muligheden for at blive som manager i Manchester City i de kommende fem år og han vil komme til at tjene omkring 800 millioner om året (Sun).

Leicester Citys centrale forsvarsspiller, Harry Maguire, er Guardiolas største transfermål, som skal erstatte City-legenden, Vincent Kompany, i Manchester City (Mail).

Manchester Uniteds uheldige chilener, Alexis Sanchez, har droppet ferien for at træne og forhåbentlig være i form til at en nyt klub vil købe ham denne sommer (Sun).

Den franske angriber, Kylian Mbappe, har fortalt at han er åben over for et klubskifte til sommer, hvilket har fået Manchester City til at være interesseret (Express).

Den belgiske landsholdsspiller, Yannick Carrasco, ønsker et skifte til Premier League og på nuværende tidspunkt er Arsenal det bedste bud, eftersom de også var tæt på at hente ham i januar (Sun).

Arsenal øjner muligheden for at sommerkøb af Sant-Etiennes franske U-19 midterforsvar William Saliba (Goal.com).

Den tyske midtbanespiller, Ilkay Gundogan vil gerne genåbne forhandlinger med Manchester City i håb om at få forlænget sin kontrakt frem til juni 2020 (Mail).

Chelseas stjernespiller, N’Golo Kante, overvejer et skifte til Paris Saint Germain denne sommer (Talksport).

Manchester United vil først fortsætte deres interesse i Lyon-spilleren, Tanguy Ndombele, når de har fået kontrol over situationen med Paul Pogba (Manchester Evening News).

Manchester United kunne være interesseret i at byde på Stoke City-forsvarsspilleren, Nathan Collins, efter en anbefaling fra den tidligere midtbanespiller Darren Fletcher (Mail).

Arsenal er ved at stable et bud på benene for den græske forsvarsspiller Kostas Manolas, der spiller i italienske Roma (Calciomercato).

Brighton gør fremskridt i deres forsøg på at få Graham Potter som ny manager i klubben (Argus).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik