Fodbold nyheder

Er Valverdes fremtid på plads?

Af Mikkel Overgaard

FC Barcelonas spanske træner, Ernesto Valverde, ser ud til at fortsætte i klubben efter sommerferien.

Article image
Ritzau-Scanpix

Som indkast.dk skrev tidligere på ugen, så skulle FC Barcelona angiveligt være på udgik efter en ny træner til den kommende sæson. Spekulationerne om dette fremkom efter de spanske mestres overraskende exit af Champions League til Liverpool.

Ernesto Valverde fik sin kontrakt forlænget tidligere på året frem til 2020, men kan stadig stå til at ryge på porten allerede denne sommer.

Dog blev det ifølge SPORT til et arrangement i FC Barcelona i dag slået fast, at Ernesto Valverde fortsætter som træner i den spanske storby. Præsidenten, Josep Maria Bartomeu, udtalte:

- Som Ernesto Valverde sagde til pressen forleden, så har han opbakning fra ledelsen og præsidenten. Han er den træner vi ønsker i FC Barcelona.

Præsidenten var også fortrøstningsfuld og forstod fansenes frustration, som har været rettet mod træner Ernesto Valverde og fortsatte:

- Det er et projekt på mellemlang til lang basis.

Det er dermed så godt som sikkert, at Ernesto Valverde også er at finde som træner for FC Barcelona til den kommende sæson og trænerspekulationerne kan dermed få en ende.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik