Fodbold nyheder

Marca:
Barca-back på blokken i Serie A-klubber

Af Stefan Lindahl

FC Barcelonas back Nelson Semedo er ifølge spansk medie en ønsket mand i to af de helt store Serie A-klubber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge spanske Marca er FC Barcelonas back Nelson Semedo træt af tilværelsen som rotationsspiller i den spanske topklub, hvilket angiveligt har åbnet for spekulationer om portugiserens fremtid. De to sæsoner Semedo snart har haft i klubben, har givet back-spilleren rollen som back-up for blandt andre Sergi Roberto, som ofte huserer på cataloniernes højre back.

Efter sigende er det Juventus og Inter, som begge står klar med åbne arme i netop Italien. Begge klubber kan stå uden profilerede højre backs når vi rammer sommer-transfervinduet. I Juve er Semedos landsmand Joao Cancelo tidligere blevet sat i forbindelse med et skifte til Premier League og Manchester City. I Inter ligger det helt fast, at milaneserne ikke ønsker at indløse den købsoption, som klubben har på den lejede Atletico-back Sime Vrsaljko, som har tilbragt en stor del af sæsonen ude af truppen med skader.

25-årige Semedo er startet inde i 51 % af årets La Liga-kampe. I 2017 kom han til Barca fra Benfica for 272 mio. kroner. Ifølge Transfermarkt er hans markedsværdi siden skiftet til de spanske mestre fordoblet.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik