Fodbold nyheder

Spilforslag: Championship på Wembley

Af Torsten Brix

Mange penge er på spil lørdag aften …

Der findes ikke en kamp med mere på spil rent økonomisk. Det er en kamp om milliarder, ære og oprykning til det forjættede land. Det er egentlig meget lige til: Vinderen kan se frem til et år, i hvad mange kalder verdens bedste liga, mens taberen må tage et år mere i verdens vel nok mest fysiske liga.


Fulham er favorit – men hvorfor?
Fulham er gjort til favorit af bookmakerne, men hvorfor egentlig? En finale som den her lever sit helt eget liv, og det er umuligt at udpege en favorit mellem to hold, der var så lige i løbet af de 46 Championship-kampe. Helt præcist var der fem point i forskel i Fulhams favør og +3 mål i målscore igen til Fulhams fordel.

Wembley bliver fyldt, og det bliver en kamp fuld af nerver og formentlig en masse personlige fejl grundet den nerve, alle spillere vil løbe rundt med. Tager man et kig på, hvordan de her kampe plejer at forløbe på Wembley, så er der en ting, der falder i øjnene, og det er, hvor utroligt målfattigt det næsten altid er. Der er ganske enkelt ingen hold, der tør at satse i en så betydningsfuld kamp.

Begge hold er velkendte i Premier League - Aston Villa dog med klart flest sæsoner henover de seneste år, og deres nedrykning i 2016 var en stor overraskelse for mange.


Men hvem skal så spille Premier League i næste sæson?
Kigger man på oddset, så er Fulham jo gjort til favorit, og det har jeg personligt en anelse svært ved at forstå. Det bliver formentlig en meget tæt affære, hvor begge hold får kørt en såkaldt ”Mourinho-bus” ind på banen. I mine øjne er Aston Villa lille favorit; de har rutinen, og den tror jeg bliver vigtig i en så stor kamp.


Det skal du oddse på
Et godt bud på et spil ville være Halvleg/Fuldtid X/1
Altså at første halvleg ender kryds, og Aston Villa vinder kampen i ordinær tid. Et andet frækt spil man kunne tage til overvejelse er 0-0; det lugter langt væk af en kamp uden mange mål, og om det bliver 0-0 eller 1-0 til Aston Villa, ved vi først efter kampen.

Få 50 kr. freebet og spil på kampen her

Artiklen er leveret i samarbejde med Bettingfamily.com

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik