Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

- Han er den bedste angriber i verden

Den tidligere Bayern München-stjerne Giovane Elber mener, at Robert Lewandowski i øjeblikket er verdens bedste angriber.
Robert Lewandowski sluttede sig til Bayern München i 2014, hvor han forlod rivalerne fra Borussia Dortmund. Han har siden scoret 142 mål i kun 182 kampe for de forsvarende tyske mestre.

Den polske landsholdsangriber har været i fremragende form i den igangværende sæson, hvor han blandt andet har været udslagsgivende for Bayern Münchens suveræne førsteplads – han er tilmed suveræn topscorer med 23 mål i denne sæsons 26 kampe.

Lewandowskis fremragende form har tilsyneladende gjort, at Real Madrid er blevet interesserede i den målfarlige polak. Rygterne går således på, at Cristiano Ronaldo er sikker på, at Lewandowski skifter München ud med den spanske hovedstad til sommer.

Den tidligere Bayern München-spiller Giovane Elber er ikke overrasket over, at Real Madrid er interesserede i Robert Lewandowski.

- Det viser, at Cristiano Ronaldo ikke er dum, udtaler Giovane Elber ifølge AZ.

- Alle ønsker sig at have sådan en spiller på holdet. Hvis de (Real Madrid, red.) får muligheden for at få Lewandowski til at forlade Bayern, så vil de gøre deres bedste.

- Bayern er dog blevet advaret, og Lewandowski er faldet til i München med hans familie. Han ved, at han har alt i Bayern. Jeg håber og forventer, at han bliver hos os i lang tid.

- Han har helt utrolige færdigheder, og han viser dem frem i hver eneste kamp. Man kunne påstå, at det er let at score mål i Bayern, fordi de andre hold ikke er gode nok, men man skal stadigvæk levere varen. Det gør han – også i Champions League.

- Han er den bedste angriber i verden – han har hele pakken. Han er lige så god med hans venstre fod som med hans højre. Han er ikke en specialist i luften, men han scorer alligevel mange mål med hovedet.

- Han har hele pakken. Det er svært at sige, hvad han mangler.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER