Fodbold nyheder

Spil: Juventus - Inter

Af Martin Madsen

I aften er der topkamp i den italienske Serie A mellem Juventus og Inter.

Kampen mellem Juventus og Inter i aften går under navnet "Derby d'Italia", da det er kendt som det næststørste opgør i den italienske Serie A. Forud for kampen er Inter placeret på førstepladsen med 39 point og Juventus er lige efter på andenpladsen med 38 point.

I de italienske medier fokuserer man på kampen om mesterskabet, som meget vel kunne vindes af blandt andet de her to hold. Kigger vi statistisk på de to mandskaber, så er Inter ubesejret i de sidste 17 kampe, hvor de seneste tre kampe er endt med sejr. Juventus har ikke spillet uafgjort i de forgange otte kampe, hvor de også har scoret mindst et mål i 44 kampe i træk. Så at begge hold scorer i aften kunne være et oplagt væddemål, hvilket kan spilles til odds 1,80 hos Danske Spil.

Vinderen af kampen kunne meget vel blive hjemmeholdet fra Torino. De slog i sidste runde Napoli, som også regnes for at skulle kæmpe med om mesterskabet i år. De har generelt været godt spillende efter en skidt start på sæsonen. Inter derimod er vel nok det stærkeste hold i Italien på nuværende tidspunkt, så der er lagt op til en meget tæt i aften. Her på Indkast.dk går vi med Juventus som sejrsherre. 1-tallet giver odds 1,77 hos Danske Spil.

Der er kickoff klokken 20:45 i aften, og du kan følge kampen på Canal 9.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik