Fodbold nyheder

Top 10: Mourinho-citater

Af Casper Holm

Få her et overblik over nogle af Jose Mourinhos bedste citater gennem tiden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jose Mourinho er i mange kredse en omdiskuteret herre. Ikke alle bryder sig lige meget om den tidligere Chelsea-manager og Real Madrid-træners spillestil og attitude ikke mindst. Ikke desto mindre er ”The Special One” altid garant for en god kommentar til pressen. Disse kommentarer har den engelske hjemmeside, Footballtop10s, samlet og herudfra skabt deres egen liste over de ti bedste Mourinho-citater gennem tiden.


1. - Vær sød ikke at kalde mig arrogant, selvom jeg er europæisk mester og ”The Special One”.


2. - Hvis jeg ønskede mig et let job … så ville jeg været blevet i Porto – den smukke blå stol, UEFA Champions League-trofæet, Gud, og efter Gud, mig selv.


3. - Jeg er ikke længere manager for Chelsea, så jeg behøver ikke at forsvare dem. Derfor synes jeg, det er korrekt, når jeg siger, at Drogba filmer.4. - Makélélé er ikke en fodboldspiller, Makélélé er en slave.


5. – Jeg så deres spillere og manager løbe en æresrunde, efter de tabte til os i sidste runde. I Portugal kaster de flasker efter dig, hvis du gør sådan noget.


6. – Richardo Carvalho lader til at have problemer med at forstå tingene. Måske skulle han have foretaget en IQ-test, opsøge et sindssygehospital eller noget i den stil.


7. – Unge fodboldspillere er lidt som meloner. Kun når du åbner og smager dem, kan du være 100 % sikker på, at melonen smager godt. Nogle gange har du smukke meloner, som ikke smager særlig godt og andre gange har du en lidt grim melon, som smager fantastisk. En ting er ungdomsfodbold, en anden er professionel fodbold. Det er en svær bro at krydse, og de bliver nødt til at spille og træne med os, før vi kan smage på melonen.


8. - Hør her, jeg er fodboldtræner. Jeg er ikke Harry Potter. Han er magisk, men i virkeligheden findes magi ikke. Magi er fiktion og fodbold er virkeligt.


9. - Efter alt hvad der er sket i denne sæson – og det er en del – er jeg nået til den konklusion, at jeg er en god taber.


10. – Jeg er Jose Mourinho, og jeg ændrer mig ikke. Jeg ankommer med alle min kvaliteter og mangler.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik