Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Medie: Real Madrid har afvist kæmpe Liverpool-bud på stor profil

Ifølge Fichajes har den spanske storklub angiveligt afvist et bud fra Liverpool på omkring 1,1 milliarder kroner på Federico Valverde.

Den engelske storklub Liverpool går en spændende sommer i møde, da Liverpools tyske cheftræner gennem mange år, Jürgen Klopp, forlader klubben efter denne sæson.

Derudover er der fortsat usikkerhed om flere Liverpool-spilleres fremtid i klubben, herunder blandt andet klubbens egyptiske stjernespiller, Mohamed Salah, som jagtes af saudiarabiske Al-Ittihad.

Det forventes dog også, at Liverpool selv er aktive på transfermarkedet, og klubben er allerede blevet sat i forbindelse med en række forskellige spillere.

Og nu skulle det engelske mandskab angiveligt have afgivet et stort bud på en stor Real Madrid-profil.

Det spanske medie Fichajes melder i hvert fald, at Liverpool skulle være interesseret i Real Madrids uruguayanske midtbanespiller, Federico Valverde, og skulle angiveligt have afgivet et kæmpe bud på omkring 1,1 milliarder kroner på den 25-årige midtbanespiller.

Real Madrid skulle dog have afvist buddet fra Liverpool, da den spanske kongeklub ikke er interesseret i at sælge Valverde. 

Federico Valverde har været fast mand i Real Madrids startopstilling i denne sæson, hvor han har været en vigtig spiller for klubben.

Det viste den 25-årige uruguayaner endnu engang tirsdag aften i Champions League-kvartfinaleopgøret mod Manchester City, da Valverde krydrede en flot præstation med en scoring. 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER