Niklas Gerster

Manager roser tidligere Superliga-profil: Han er en tænker

Mads Frøkjær har været flyvende siden skiftet til engelske Preston, og nu sætter hans manager også nogle rigtigt fine ord på den tidligere OB-profil.

- Han er en tænker, og kommer hele tiden ind på trænerkontoret, hvor han vil tale og analysere tingene. Hvis han er i tvivl, stiller han spørgsmål, hvilket er det, vi gerne vil se. Og ja så har han bevist sit værd nu.

Sådan lyder de lovprisende ord fra Preston-manageren Ryan Lowe ifølge sportsmediet Vavel omkring holdets 24-årige danske midtbaneprofil Mads Frøkjær.

Den tidligere OB-spiller har da også virkelig haft tur i den, siden han skiftede til Championship-mandskabet i sommer.

Den offensivt orienterede midtbanespiller har efter en start, som mest bød på indhop nu været en fast del af startopstillingen i Prestons sidste fire opgør.

I alt har Frøkjær fået spilleminutter i hele 26 ud af Prestons 31 kampe i denne Championship-sæson, og har desuden bidraget med tre scoringer og fem assists.

Hos Vavel storroses Frøkjær i det hele taget, hvor det blandt andet fortælles, at Preston-fansene på flere medier udtrykker stor begejstring for den unge dansker.

Det er særligt Frøkjærs visioner og pasningsevner i den offensive del af banen, hvor han opererer lige i rummet bag angriberne, der bliver fremhævet som hans mest afgørende bidrag til holdet.

Preston har i det hele taget også gang i en fremragende sæson i Championship. For selvom de aktuelt kun er nummer 10, er de kun to point fra top-seks og playoff-pladserne til Premier League. 
 

Live - Sportsnyheder