Daniel Ehmsen

Fernando Torres scorer i comeback på Anfield

Den spanske angriber fik eftermiddagens største bifald, da han sendte bolden i nettet.

Liverpool Legends spillede her til efter en venskabskamp mod Ajax Legends for at samle penge ind til det lokale samfund i Liverpool.

Kampen med det gode formål så flere af fortidens store stjerner, hvor det i særdeleshed var Fernando Torres, mange havde set frem til at se tilbage på Anfield.

Kampen startede skidt for Liverpool, der kom bagud med 0-2 inden pausen. I anden halvleg var det et andet udtryk fra de tidligere Liverpool-spillere, der vendte kampen til en 4-2 sejr.

Selvom der var rigeligt af mål for de fremmødte fans, så var der ingen tvivl om, at stemningen på Anfield var højest, da Fernando Torres satte bolden i målet til slutresultatet.

I kampen optrådte flere internationale stjerner, mens der også var plads til hele tre danskere. Daniel Agger spillede hele kampen for Liverpool Legends og både Michael Krohn-Dehli og Kenneth Perez blev skiftet ind for Ajax Legends