Fodbold nyheder

Leno tror på City og Arsenal

Af Bertram Christensen

Arsenal-målmanden tror, at Manchester-klubben bliver engelske mestre.

Spændingen i toppen af Premier League lader til at være intakt helt til det sidste. Det glæder både kampen om mesterskabet, hvor Manchester City og Liverpool kæmper hårdt, men også kampen om de sidste to pladser i top fire.

Som det ser ud nu, bliver det Tottenham og Chelsea, som tager de pladser, men både Arsenal og Manchester United er en kamp efter de to London-klubber, hvor især Chelseas plads ser ud til at være på lånt tid.

Med bare fire runder tilbage, er det altså derfor stadig umuligt at forudsige noget som helst. Det har Sky Sports dog alligevel bedt Arsenals målmand, Bernd Leno, om at gøre.

- Manchester City bliver nummer et, fordi Liverpool stadig har Champions League, og det kommer til at koste dem nogle kræfter. Derefter tror jeg, at det bliver os og Tottenham, fortæller den tyske målmand.

Manchester City kan, modsat Liverpool, selv afgøre deres skæbne. Liverpool er godt nok to point foran, men City mangler en kamp mere end Liverpool. Den kamp spilles i aften mod lokalrivalerne fra Manchester United.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik