Fodbold nyheder

Er Suárez blevet tyk?

Af Silas Stage

Barcelona vandt i onsdags en vigtig 1-0-sejr på udebane mod Manchester United, men det var noget andet, der stjal fokus hos en fransk journalist.

Luis Suárez var kraftigt involveret i sejrsmålet, hvor han headede bolden på tværs inden den ramte Luke Shaw og gik i mål. Men er han blevet tyk? Det mener den franske fodbold-journalist Julien Laurens, da han overværede kampen mod United.

- Hvor mange kilo har han taget på? Det er utroligt.

- Jeg har ikke opdaget det, når jeg har set hans kampe på TV – det var den første gang, jeg har set ham live denne sæson. Jeg kan ikke forstå, hvor fed han er. Jeg ved ikke, hvordan det kan ske, at en klub som denne lader en spiller tage så meget på, sagde Julien Laurens ifølge BBC.com.

Den spanske journalist Guillem Balague er dog ikke enig med betragtningerne fra Laurens, og mener at det skyldes noget helt andet.

- Det er stærke muskler. Jeg var med ham for en halvanden måned siden til et interview. Tæt på ser han ikke så stor ud. Han har bare bygget nogle muskler op, svarer Balague igen ifølge BBC.

Uanset om Suárez's kampvægt er blevet lidt højere siden jul, så fortsætter uruguayaneren med at præstere for Barcelona. Han har lavet 23 mål og 12 assists på 43 kampe i indeværende sæson. Næste gang Luis Suárez og resten af Barcelona kan ses i aktion er på lørdag, hvor de rejser til bundproppen Huesca og skal forsøge at spille sig tættere på mesterskabet i La Liga, hvor de fører med elleve point ned til Atlético Madrid med syv kampe tilbage.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik