Fodbold nyheder

Ronaldo: Jeg savner ikke Spanien

Af Ryan Svale

Juventus-spilleren, Cristiano Ronaldo, afviser rygterne om en retur til Real Madrid. Han er glad i Juventus.

I går blev det officielt, at Zinedine Zidane vender tilbage som træner for den spanske storklub Real Madrid. Det satte hurtig gang i spekulationer om, at Cristiano Ronaldo måske kan være på vej tilbage til den spanske storklub.

Portugiseren er dog ikke særligt interesseret i at forlade Juventus:

- Jeg savner hverken Spanien eller Portugal. Tingene er, som de er. Selvfølgelig forlod jeg en masse venner og en stor klub. Jeg forlod en klub, der har givet mig meget kærlighed og mange venner. Men jeg savner ikke selve landet, for jeg har de samme ting her. Det har ikke været svært for mig. Det hele har været meget intenst, interessant og anderledes. Men jeg har tilpasset mig godt, siger Ronaldo ifølge DAZN.

Juventus-stjernen siger derudover, at han er faldet godt til i Italien, og han anser Serie A som den sværeste liga at score mål i.

- Efter min mening er det sværere at score i den italienske liga, end det er i den spanske. Den spanske liga er mere åben, og holdene tager flere risici. Her er førsteprioriteten at forsvare. Sådan er det ikke i Spanien. Der er det næsten altid åbne kampe. Jeg spillede også i England i fem år, og jeg mener, at den italienske liga er den sværeste at score mål i.

- Det er en liga med masser af kvalitet. Jeg forventede ikke, at den italienske liga havde dette niveau. I mine øjne er det den sværeste liga at være angriber i. Vi er faldet godt til. Min familie er glad for Italien. Det er en ny virkelighed, et nyt land, et nyt sprog og en ny kultur, men jeg er faldet godt til. Jeg har altid boet langt væk hjemmefra, siden jeg var 11 år, så jeg har ingen problemer med at falde til i et nyt land. Jeg tog til England, da jeg var 18 år, til Madrid da jeg var 25 år, og til Torino, da jeg var 33 år, afslutter Ronaldo

Ronaldo og resten af Juventus-mandskabet skal i aften i aktion i Champions League, når man hjemme møder Atlético Madrid i klubbernes anden ottendedelsfinale. Atlético Madrid fører samlet 2-0 inden aftenens opgør.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik