Fodbold nyheder

Fremtiden for Ajax's unge talenter

Af Simon Nielsen

Hvor havner disse Ajax-talenter henne?

Efter den voldsomme overraskelse som Ajax's unge hold formåede i forrige uge mod sidste års vindere af Champions League, Real Madrid, så har der været en del snak omkring, hvad fremtiden mon bringer for de unge spillere.

Den første spiller, der er afsat fra sommeren af er Frenkie de Jong. Han har skrevet under på en aftale med Barcelona, som holder ham i klubben til 2024. Barcelona valgte hurtigt at købe De Jong, da de hørte, at PSG også var interesseret. Matthijs de Ligt, som har været meget omtalt efter Ajax's succes, har blandt andet har været stærkt rygtet til Liverpool og Barcelona.

- Hans navn er helt klart på bordet, udtaler Barcelona-præsidenten Josep Maria Bartomeu i et interview med SER Catalunya.

- Når der er store talenter ude i verdenen, så er det altid noget vi holder øje med, og han (de Ligt, red.) er helt sikkert en vi fortsat vil holde øje med.

Atletico Madrid er også interesseret i de Ligt, og de har intentioner om at bruge pengene fra et muligt salg af Lucas Hernández til Bayern München. Dog har Atlético også en anden Ajax-forsvarsspiller i kikkerten nemlig Nicolas Tagliafico.

Bayern er endnu et hold, som er vist interesseret i de Ligt, men de har angiveligt også holdt øje med den marokkanske landsholdsspiller Hakim Ziyech, som i denne sæson indtil videre står noteret for 14 mål og 10 assists i den hollandske Æresdivision.

Valencia har også sendt tidligere spiller og nuværende talentspejder, Vicente Rodríguez, ud for at holde øje med det unge Ajax-hold. Her er det specielt Noussair Mazraoui, som Rodríguez har holdt øje med, da de mener, at Mazraoui kan blive en spændende spiller i fremtiden, grundet hans defensive såvel som hans offensive evner.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik