Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Klaus Jensen

Januars transfervindue er lukket i. Her er rygterne fra det engelske dagen derpå.

Manchester United overvåger Jadon Sanchos situation i Borussia Dortmund. United planlægger nemlig at gå efter den unge kantspiller til sommer. (The Metro)

Gary Cahill valgte på transfervinduets sidste dag at blive i Chelsea. Englænderen sagde nej til klubber som Juventus, AS Monaco og Fulham. (Sky Sports)

Arsenal valgte på transfervinduets sidste dag at trække sig fra en handel med Barcelona, der ville have sendt Malcolm til Emirates Stadium. (Daily Mirror)

Schalke 04 og Tottenham Hotspur havde gennem hele dagen i går samtaler med henblik på at få skippet Vincent Janssen afsted til Tyskland. En handel nåede dog ikke at blive gennemført. (Football.London)

Antonio Valencia havde i januar muligheden for at forlade Manchester United til fordel for enten Fulham eller Newcastle United. Den rutinerede forsvarsspiller besluttede sig dog for at færdiggøre sæsonen på Old Trafford. (The Sun)

I alt fire Premier League-klubber var interesserede i at leje Charlie Austin for den resterende del af sæsonen. De blev dog alle afvist af Southampton. (Sky Sports)

Manchester City er klar til at tilbyde Fabian Delph en kontraktforlængelse. (The Sun)

Udinese har ikke længere nogen interesse i at hente Tom Huddlestone til klubben. Den 32-årige midtbanespiller er i dag at finde i Derby County. (Derby Telegraph)

Eddie Nketiah fra Arsenal havde udsigt til at blive lejet ud til Augsburg for den resterende del af sæsonen. Skiftet faldt dog igennem i sidste øjeblik. (Football.London)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik