Fodbold nyheder

Top 10: Det bedste sommerkøb i PL

Af Daniel Fisker

Squawka har gjort status over sommerkøbene i Premier League og fundet frem til de ti bedste af slagsen.

10. Xherdan Shaqiri
Klub: Liverpool.
Bemærkning: Xherdan Shaqiri har i denne sæson scoret et mål, hver gang der er gået 180 minutter, hvilket er bedre end Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino.


9. David Brooks
Klub: Bournemouth.
Bemærkning: David Brooks har sendt 23 skud af sted i denne Premier League-sæson. Det er kun angriberen Callum Wilson, som har sendt flere skud af sted for Bournemouth.


8. Felipe Anderson
Klub: West Ham United.
Bemærkning: Felipe Anderson er den West Ham-spiller, der har gennemført flest tacklinger – hele 38 af slagsen.


7. Andre Gomes
Klub: Everton.
Bemærkning: Det er kun Lucas Digne, som har haft flere berøringer pr. 90 minutter (79,82) end Andre Gomes (76,83) i denne Premier League-sæson.


6. James Maddison
Klub: Leicester City.
Bemærkning: James Maddison er sammen med Jamie Vardy delt topscorer i Leicester. De har begge scoret fem mål i denne Premier League-sæson.


5. Jorginho
Klub: Chelsea.
Bemærkning: Jorginho har leveret flere afleveringer end nogen anden Premier League-spiller i denne sæson. Den italienske maestro har leveret hele 1.324 afleveringer i denne sæsons 16 kampe.


4. Kepa Arrizabalaga
Klub: Chelsea.
Bemærkning: Kepa er den målmand, som står noteret for flest succesfulde afleveringer i denne Premier League-sæson. Hele 389 succesfulde afleveringer har den spanske målmand leveret.


3. Richarlison
Klub: Everton.
Bemærkning: Richarlison har allerede scoret syv mål i 13 Premier League-kampe i denne sæson. Han formåede kun at score fem mål i 41 kampe i den forgangne sæson, hvor han tørnede ud for Watford. Den brasilianske venstrekant er det mest målfarlige sommerkøb i Premier League.


2. Alisson Becker
Klub: Liverpool.
Bemærkning: Alisson har en succesrate på 85 % i den igangværende sæson. Den bedste bedrift af en Premier League-målmand, der har spillet to kampe eller derover.


1. Lucas Torreira
Klub: Arsenal.
Bemærkning: Lucas Torreira er den Arsenal-spiller, der har gennemført flest bolderobringer i denne sæson. Hele 110 af slagsen er det blevet til for midtbanemotoren fra Uruguay.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik