Fodbold nyheder

Nevilles 14 råd for succes i United

Af Tobias Tange

Sådan får man succes i Manchester United ifølge Gary Neville...

Gary Neville klarede det. Han gik fra at være akademi-spiller i Manchester United til at være en klublegende. Derfor ved han om nogen også, hvad der skal til for at slå igennem på Old Trafford. Det er også noget, som han deler ud af til den næste generation af ungdomsspillere.

The Mirror har fået fat i disse tips, og ifølge det engelske medie er det disse 14 tips, som Gary Neville giver til dem:

1. Vælg hvem du følger. Både på og uden for banen

2. Giv dig 100 procent hele tiden. Du er ikke kommet på førsteholdet endnu, så du bliver nødt til at fastholde en høj standard hele tiden, hver eneste dag.

3. Husk altid på, hvorfor du begyndte at spille fodbold – Du elskede spillet for hvad det er, ikke fordi du ville tjene penge, blive berømt eller score piger.

4. Tag dig af dine egne ting, så du lærer at gøre tingene selv. Du skal ikke være afhængig af, at andre gør tingene for dig. Det er for eksempel: Bankkontoer, pas osv. Tag dine egne beslutninger!

5. Analyser din egen præstation – vær din egen træner.

6. Hav en stærk arbejdsmoral. Arbejd hårdere end alle andre, og så vil du overhale spillere, der er meget mere talentfulde end dig.

7. Giv sporten alt hvad du har, og så vil du ikke fortryde noget.

8. Du skal have karakter og personlighed for at spille for Manchester United, hvilket er noget, du kan udvikle over tid.

9. Tag risici, fordi det er en anden slags ledelse.

10. Succes og fiasko er to sider af den samme sag, og derfor skal du kunne håndtere begge dele.

11. Lær mere om dig selv, og hvad der virker for dig.

12. Efterlad ingenting til tilfældighederne.

13. Der er forskellige veje til toppen, og meget få spillere tager den direkte vej, som Giggs og Rooney. Din udfordring er at finde din rigtige vej, fordi vi er alle forskellige.

14. Evnen til at håndtere skader er virkeligt vigtig. Se skader som en mulighed for at udvikle din krop og nulstille dit sind til de forskellige udfordringer forud.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik