Fodbold nyheder

Barca-spillere til lægetjek i Everton

Af Stefan Lindahl

Everton fortsætter tilsyneladende med at handle ind i dette vindue. Det er endnu engang hos de spanske giganter FC Barcelona, forstærkningerne til den kommende sæson skal findes.

I går skrev Indkast, at Everton arbejder på at hente tre spillere i løbet af ”Deadline Day”. To af de spillere skulle nu angiveligt være til lægetjek i den engelske Liverpool-klub.

Den spanske avis Mundo Deportivo, mener at vide, at Barcelona-spillerne Yerry Mina og André Gomes, er ankommet til klubben. Yerry Minas skifte vil ifølge mediet være på permanent basis, med en stadig uvidende overgangssum, mens André Gomes vil være hos ”The Toffees” på en låne-aftale sæsonen ud. Begge spillere har været rygtet kraftigt til andre Premier League-klubber i løbet af sommeren, men Liverpool-klubben trækker altså angiveligt det længste strå.

Everton har brugt sommeren på at hente diverse forstærkninger ind, i bestræbelserne på at være en del af top 6, heriblandt Lucas Digne, som blev hentet i netop FC Barcelona. Med Yerry Mina og André Gomes kan de få to spillere, som med al sandsynlighed vil kunne være en del af start-elleveren, når det går løs lørdag aften ude mod Wolves.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik