Fodbold nyheder

Tidligere rival langer ud efter Neymar

Af Andreas Jørgensen

Real Madrids nuværende topscorer Marco Asensio undrer over Neymars skifte til PSG og kalder det 'underligt'.

Sommerens helt store transfer fandt sted i den franske hovedstad, da vicemestrene fra Paris hentede Barcelonas superstjerne, Neymar Jr., for godt €222 euro svarende til 1,65 milliarder danske kroner. Skiftet kom dog som en overraskelse for Marco Asensio, der i denne sæson har scoret to ligamål i tre kampe for hovedstadsklubben:

- Det virkede underligt for os, at Neymar forlod Barcelona. Han var en vigtig spiller for dem, og det faktum at de (Barcelona, red.) ikke har kunne holde på ham virker en smule mærkværdigt, siger det 21-årlige talent i et interview med det spanske radioprogram El Partidazo de Cope.

Asensio har selv stået i samme situation, hvor han efter sin ligadebut med Mallorcas førstehold fik et konkret tilbud fra Barcelona, men senere valgte han altså at skifte til ærkerivalerne:

- Det var vanskelige tider. Da Horacio (hans agent Horacio Gaggioli, red.) ringede mig op fortalte, at Real Madrid var interesseret i mig, insisterede jeg på, at jeg kun ville spille dér. Derfor ville et skifte til PSG være udelukket, for jeg er glad her.

Real Madrid tager onsdag imod cypriotiske APOEL, mens PSG tager et smut til Skotland for at tørne sammen med Celtic i aften. Begge kampe fløjtes i gang klokken 20.45.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik