Fodbold nyheder

Ter Stegen: Buffon er et idol for alle

Af Anders Moss Hansen

FC Barcelonas målmand Ter Stegen udtaler, at Juventus-keeper Gianluigi Buffon er et idol for alle i fodbold.

FC Barcelona får besøg af de italienske mestre fra Juventus tirsdag aften i Champions League. Dette bliver Juventus-keeper Gianluigi Buffons kamp nummer 116 i Europa.

Barcelona målmand Ter Stegen hylder Buffon op til tirsdagens brag.

- Han er et idol for alle i fodbold. De fleste spillere er færdige med deres karriere, når man er på hans alder (40 år, red.), men han er stadigvæk på toppen. Jeg har kæmpe respekt for ham, og jeg håber, at han kan spille i mange år endnu, udtaler Ter Stegen ifølge football-italia.net.

De to klubber mødte hinanden i kvartfinalen i Champions League sidste år, hvor Juventus vandt samlet 3-0. Ter Stegen tror dog på, at den catalanske storklub kan trække det længste strå i tirsdagens opgør.

- Vi har ændret os lidt med nye idéer fra træner Valverde. Vi går til kampene på en anden måde, og vi har et hold, der kan ændre sig hele tiden. Vi er ikke ude efter revanche, sidste år hører til fortiden. Vi er fokuseret på fremtiden, og vi vil vise, hvad vi kan. Vi vil vinde og ikke kigge tilbage.

Ter Stegen blev yderligere spurgt ind til Juventus målfarlige stjernespiller Paulo Dybala.

- Paulo Dybala? Han er en spiller med store kvaliteter. Han er blevet endnu bedre, og han kan gøre en forskel. Dybala er meget farlig, men vi er klar til at møde ham.

FC Barcelona og Juventus spiller mod hinanden på Camp Nou tirsdag klokken 20:45.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik