Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Nico Gam

Hårdt slag for Barcelona: Stjerne misser El Clásico

Den polske stjerneangriber Robert Lewandowski blev udskiftet i gårsdagens Champions League-kamp med en skade. Nu forventes han ude af El Clásico
Efter 34 minutter af gårsdagens Champions League-kamp mod Porto måtte Lewandowski lade sig udskifte til fordel for matchwinner Ferran Torres. Og med under en måned til sæsonens første El Clásico frygtede mange Barcelona-fans, at de måtte undvære deres stjerneangriber i storkampen, og det ser nu ud til at være en realitet.

Ifølge Fabrizio Romano har Lewandowski nemlig forstuvet sin venstre ankel og forventes at misse El Clásico senere i måneden. Den 35-årige angriber har ikke scoret i klubbens seneste tre kampe, men har dog fortsat været involveret i 8 mål i denne sæson i La Liga. Det er altså et stort slag for klubben, som også fortsat er uden Pedri, De Jong og Raphinha.

El Clásico spilles d. 28. oktober på Estadio Olímpico. Inden da har Barcelona to La Liga-kampe mod henholdsvis Granada og Athletic Bilbao, samt en Champions League kamp hjemme mod Shakhtar Donetsk.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER