Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Søndagens internationale rygter

Lionel Messi kan tænkes at få en ny holdkammerat i form af Luka Modric, mens Paris Saint-Germain står klar med et modsvar til Real Madrids jagt på Kylian Mbappé.
Inter Miami kan tænkes at rykke på Real Madrid-midtbanespilleren Luka Modric. (Dubrovnik Times)

Flere klubber er interesserede Athletic Club-målmanden Unai Simón, som kan være fortid i LaLiga-klubben til januar. Athletic Club overvejer muligheden for at hente Grêmio-målmanden Gabriel Grando som erstatning for den spanske landsholdsmålmand. (Ekrem Konur)

Det er snart 20 år siden, at Pedro forlod Tenerife til fordel for FC Barcelona, men nu kan Lazio-spilleren være på vej hjem til Tenerife. (Corriere dello Sport)

Der er ugler i mosen i Bayern München, hvor Matthijs de Ligt er frustreret over manglende spilletid. I forbindelse med onsdagens Champions League-opgør mellem Bayern München og Manchester United, hvor De Ligt var bænkevarmer og efterfølgende forlod Allianz Arena uden at sige et ord til nogen. (Bild)

Atlético Madrid-midtbanespilleren Marcos Llorente har understreget, at han ikke er interesseret i at skifte til den saudiarabiske liga, efter spanierens tidligere holdkammerat Yannick Carrasco sluttede sig til Al-Shabab tidligere på måneden. (ESPN)

Paris Saint-Germain er interesserede i Real Madrid-kantspilleren Rodrygo, hvilket skal ses som et modsvar til Real Madrids jagt på Kylian Mbappé. (Football Transfers)

Real Madrid er interesserede i Bayern München-venstrebacken Alphonso Davies. (Football Transfers)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER