Rasmus Arvad Christensen

Stjerneangriber med bøn til klubben: Jeg vil til Paris

Paris Saint-Germain er interesseret i at hente Frankfurts angriber, Randal Kolo Muani. Nu er angriberen kommet med en bøn til sin tyske klub.
Der er ingen tvivl om, hvad Randal Kolo Muanis ønske er i dette transfervindue. Den franske angriber vil til Paris Saint-Germain. I et interview med det tyske Sky Sports lægger franskmanden ikke skjul på, at han gerne vil skifte til den franske hovedstadsklub:

- Jeg skylder Eintracht Frankfurt en masse. Jeg har taget fansene ind i mit hjerte, og jeg har altid opført mig på en meget professionel måde. Jeg har altid givet alt for denne klub.

- Det er dog ingen hemmelighed, at PSG har afgivet et rekordbud på mig. Et skifte til Paris er en unik mulighed for mig. Jeg vil gerne skifte til PSG, og jeg har allerede informeret ledelsen om dette.

- Jeg håber og ønsker, at klubben vil acceptere buddet fra PSG, og at dette skifte vil blive muligt for mig, siger Kolo Muani til det tyske Sky Sports.

PSG skulle angiveligt have afgivet et bud på omkring 522 millioner kroner for angriberen, som den tyske klub har afvist.

De seneste meldinger lyder nu på, at Kolo Muani har valgt ikke at møde op til Frankfurts træning onsdag, for yderligere at forsøge at gennemtvinge et skifte til PSG.

I sidste sæson var Kolo Muani én af profilerne for Frankfurt, da angriberen i 46 kampe leverede 23 mål samt 17 oplæg.