Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Zass

Mange engelske klubber er ved at forstærke sig. Læs hvilke og meget mere i dagens udgave af de engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
West Ham-manager David Moyes' sæde er blevet varmt. (Daily Mail)


West Ham går benhårdt efter at hente mexicanske Edson Alvarez fra Ajax. London-klubben skulle være nået til enighed med midtbanespilleren om en kontrakt. Nu mangler forhandlingerne med Ajax. (Fabrizio Romano)

Erik ten Hag har set sig varm på Real Madrids midtbanemand Aurelien Tchouameni, som også jagtes af Bayern München. (Sport)

Den marokkanske midtbanespiller Sofyan Amrabat er ikke udtaget til Fiorentinas venskabskampe i weekenden mod Newcastle og Nice. En sådan beslutning kan kun puste til rygterne om, at midtbanespilleren er på vej til Manchester United. (Manchester Evening News)

Wolves-manager Julen Lopetegui skulle eftersigende være så irriteret over Wolverhamptons transfervindue, at han kan finde på at indlevere sin opsigelse. (Daily Mirror)

Liverpool har fået to bud på Romeo Lavia afvist, men tredje gang er forhåbentlig lykkens gang for "The Reds". Det ventes, at scouserne lægger et bud igen inden for den nære fremtid. (Goal)


Noget tyder på, at Lavia ikke længere er i Southamptons fremtidsplaner, da han ikke var i startelleveren for det sydengelske mandskab i gårsdagens Championship-opgør mod Sheffield Wednesday på udebane. Belgieren sad på bænken i hele kampen. (Goal)

Chelsea er småirriterede over Moises Caicedo-forhandlingerne og overvejer i stedet at gå efter midtbanespilleren Leandro Paredes fra PSG. (London Evening Standard)

Chelsea har fået et bud på Montpellier-angriberen Elye Wahi afvist. Den franske klub forlanger mellem 375 og 450 millioner kroner. (RMC Sport)

Tottenham er kommet tættere på en aftale med Wolfsburgs 22-årige hollandske forsvarsspiller Micky van de Ven. Prisen kommer til at ligge på 300 millioner kroner. Hvis bonusserne i købskontrakten indfries, kan prisen ramme 375 millioner kroner i alt. (Sky Sports)

Tottenham er også interesserede i Bayer Leverkusens 24-årige forsvarsspiller Edmond Tapsoba, som har et prisskilt på 375 millioner kroner. (Football Insider)

Manchester City har tilbudt Kyle Walker en ny kontrakt i bestræbelserne efter at holde på backen i en tid, hvor Bayern udviser interesse i den tidligere Tottenham-profil. (The Athletic)

Brighton har følehornene ude efter Inter-midtbanemanden Kristjan Asllani. Manager Roberto de Zerbi er stor beundrer af den 21-årige albaner. (Tuttomercatoweb)

Liverpool har en plan B klar for Lavia. "The Reds" overvejer at hente Fluminense-midten Andre for 172 millioner kroner. (Liverpool Echo)

Liverpool er noget mere tilfredse med Fluminenses prissættelse af Andre end Southamptons prisskilt på 19-årige Lavia. "The Reds" er forundrede over, at Lavia koster 431 millioner kroner efter kun at have spillet én god sæson som professionel. (Liverpool Echo)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik