Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Lørdagens engelske rygter

Der er endnu engang masser af rygter, som omhandler de engelske klubber. Få hele overblikket i dagens udgave af engelske rygter.
Bayern München har indledt forhandlingerne med Brentford forud for et muligt skifte for David Raya. (Sky Sports)

Tottenham vil bruge det planlagte møde med cheferne fra Bayern München, hvor Harry Kane er hovedemnet, til at tale om deres interesse i Bayern Münchens angriber Mathys Tel. (Telegraph)

Chelsea er interesseret i tre forskellige offensive midtbanespillere. Michael Olise fra Crystal Palace, Rayan Cherki fra Lyon og Mohammed Kudus fra Ajax. (Football London)

Newcastle har solgt den 26-årige Alan Saint-Maximin til Al-Ahli fra Saudi-Arabien. (Mail)

Manchester United kræver, at de får betalingen i januar, hvis de skal lade Dean Henderson tage til Nottingham Forest på en lejeaftale med en købsoption inkluderet. (Manchester Evening News)

Nottingham Forest har afvist et rekordstort bud på Brennan Johnson fra Brentford. Buddet skulle lyde på 304 millioner kroner. (Telegraph)

Det er endnu ikke lykkes for Manchester United og Galatasaray at blive enige om en pris for Fred, som skal sende ham til Tyrkiet. (Sky Sports)

Aston Villa og West Ham er begge interesserede i Taylor Adams fra Leeds United. Den 24-årige midtbanespiller har en frikøbsklausul på 174 millioner kroner. (Athletic)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER