Fodbold nyheder

Ten Hag kommenterer på Mason Greenwood

Af Mads Emil Klovborg

Det er efterhånden halvandet år siden den unge englænder sidst har spillet for Manchester United.
Article image
Ritzau-Scanpix
Efter Premier League-sæsonen er afsluttet, afholdte United et arrangement, hvor der blev delt priser ud til spillerne for blandt andet årets mål, årets spiller og årets unge spiller. Her blev Ten Hag interviewet omkring, at klubben mangler flere spillere der kan score mål. Ifølge mediet Manchester Evening News skulle snakken her have faldet ind på Mason Greenwood, hvor manageren skulle have sagt, at Greenwood allerede har vist, at han er i stand til at score mål for klubben, men at en beslutning omkring hans situation ikke var op til ham, men klubbens ledelse.


Tilbage i januar 2022 blev Mason Greenwood arresteret efter anklager om vold, trusler og voldtægt. Siden er anklagerne blevet droppet, men hans klub, Manchester United, har i denne forbindelse udtalt, at de laver deres egen undersøgelse af sagen.

Siden spilleren blev anklaget, har han ikke spillet en kamp for klubben eller været med til træning. Heller ikke efter, at anklagerne blev droppet i begyndelsen af året. Manager Eric Ten Hag har ikke ville kommentere mere på sagen end klubbens officielle udmelding omkring deres interne undersøgelse af sagen, indtil nu.


Mere om Mason Greenwood

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik