Mads Emil Klovborg

Xavi vil have Messi tilbage

Meget tyder på at Lionel Messi stopper i PSG til sommer.
Efter en ekstremt succesfyldt karriere i FC Barcelona skiftede den argentinske superstjerne Lionel Messi spansk fodbold og Barcelona ud med fransk fodbold og PSG. Efter to sæsoner i Ligue 1 har det engelske medie Sky Sports meldt at Messi stopper i PSG til sommer. Der spekuleres i hvor troldmandens fremtid ligger, og hans gamle klub vil gerne hente ham tilbage.

Klubbens ledelse har meldt ud, at de kigger på om det er muligt at hente historiens måske bedste fodboldspiller retur til klubben. Nu tager klubbens træner, Xavi, også bladet for munden og kalder på Messi:

- Jeg er ikke i tvivl om, at hvis Messi kommer tilbage, så vil han hjælpe os med at opnå vores mål i sporten. Det har jeg ingen tvivl om, og det har jeg også fortalt præsidenten. Han er stadig en målrettet spiller og har sulten efter at vinde.

- Messi har talentet til at spille den sidste aflevering, han skaber chancer og scorer mål. På den sidste tredjedel af banen er han forskellen.

- Der er ingen tvivl om at han stadig ville hjælpe os meget, men det afhænger af ham. Hvis han vil komme tilbage, er jeg ikke i tvivl om, at det kan lade sig gøre og at han ville hjælpe os, men det afhænger af ham. Det hans personlige valg, udtaler Xavi til pressen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER